Bezorgen & Retourneren

BEZORGEN

Alle orders zullen dezelfde werkdag voor 15.00 uur verzonden worden, mits alles op voorraad is. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt.

Smellies bezorgt bestellingen binnen Nederland met PostNL. Voor een pakketverzending bedragen de verzendkosten €7,95 euro. Past de order in de brievenbus zijn de kosten €4,50 euro

Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op PostNL.

Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezogstatus van uw bestelling bij PostNL.

RETOURNEREN

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling(en), dan heeft u vanaf de aankoopdatum 14 kalenderdagen om het bestelde product te retourneren of te ruilen mits de items niet gebruikt zijn. Sale items kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Artikelen die gekocht zijn met een 'promo code' of coupon code kunnen alleen worden geruild, maar niet worden geretourneerd wij zullen dus geen geld terugstorten.

Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed. Vermeld het retouradres duidelijk op de verpakking eveneens als het adres van de afzender. De verzending is uw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat u het verzendbewijs en trackingnummer goed bewaard.

Meld uw retour binnen 14 dagen aan via info@smelliesutrecht.nl onder vermelding van uw ordernummer, naam en adres. Vermeld tevens of het gaat om een retour of dat u het product wilt ruilen voor een ander product.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen, nadat wij uw order retour hebben ontvangen, terug gestort worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?